پیروی از روش‌های مناسب بلند کردن اشیاء شما را در برابر آسیب دیدگی ایمن می‌سازد. بلند کردن مناسب اشیاء موجب تسهیل کارها هم می‌شود. بنابراین، پیش از این که یک شیء را بلند کنید، درباره نحوه انجام آن فکر کنید. پس از مدتی خواهید دید که تکنیک بلند کردن و حمل ایمن اشیاء را تبدیل به عادت کرده‌اید.
همچنین می‌توانید از وسایلی که برای راحت‌تر کردن حمل بار ساخته شده‌اند استفاده کنید. به عنوان مثال در هنگام خرید، که تعداد زیادی کیسه خرید را باید حمل کرد، می‌توانید از دستگیره حمل بار استفاده کنید. با دستگیره حمل بار به راحتی می‌توانید چندین کیسه خرید را تا وزن 10 کیلوگرم حمل کنید، بدون این که به دستان شما فشاری وارد شود.

ضرورت هماهنگی در حمل دسته جمعی اشیاء

اگر وزن، شکل یا اندازه شیء به صورتی است که به تنهایی قادر به بلند کردن آن نیستید، بهتر است از دیگران کمک بگیرید. در این حالت یک نفر باید هماهنگی لازم را انجام دهد. اگر یکی از کارگران شیء را زودتر از بقیه بلند کرد، آن را تکان داد یا به طور نامناسبی زمین گذاشت، احتمال آسیب دیدن خود کارگر و یا همکاران او وجود دارد. پس کار را با دقت انجام دهید.

بلند کردن اشیای سنگین

بلند کردن و حمل ایمن اشیای سنگین به آموزش و تمرین نیاز دارد. برای مثال، احتمالاً همگی دیده‌ایم که یک شخص نسبتاً ریز اندام کیف‌ها و اشیای سنگین را به سادگی هرچه تمام‌تر جابجا می‌کند. باید گفت که رمز انجام این امور در حالت ایستادن و نیروی گرفتن شیء است. در ضمن، به یاد داشته باشید که وقتی که امکانات لازم در دسترس هستند، باید از آنها برای حمل بار آسان و بلند کردن اشیای سنگین استفاده کنید. لودرها، لیفتراک‌ها، بالابرها و … برای این منظور ساخته شده‌اند.

تکنیک های بلند کردن و حمل ایمن اشیاء

بایدها و نبایدهای بلند کردن و حمل ایمن اشیاء

بایدها به قرار زیر هستند:
در صورت برخورد با اشیای بسیار سنگین و حجیم از دیگران کمک بخواهید و در صورت امکان برای جابجا کردن اشیای سنگین از تجهیزات ماشینی استفاده کنید. چانه خود را به سمت بالا حرکت دهید تا در هنگام بلند کردن شیء تا حد امکان پشت را در حالت راست قرار داده باشید و برای بلند کردن شیء از ماهیچه‌های قوی زانو کمک بگیرید.
نبایدها عبارتند از:
برای بلند کردن اقلام بسیار سنگین و حجیم تلاش نکنید. بدون هماهنگی لازم، شیء را به صورت تیمی بلند و حمل نکنید. بدن خود را در هنگام حمل شیء خم نکنید. از ماهیچه‌های پشت و کمر برای بلند کردن اشیای سنگین استفاده نکنید.

مرور بلند کردن و حمل دستی اشیاء به صورت ایمن

اندازه شیء و کلیه شرایط و مسیر حرکت را بررسی کنید تا تمیز و بدون مانع باشد. در صورت امکان از چرخ دستی استفاده کنید. اشیای حجیم و سنگین را به چند قطعه تقسیم کنید. محدودیت‌های خود را بشناسید و در صورت نیاز درخواست کمک دهید. در هنگام انجام وظایف سنگین مراقبت اضافی ضروری است.

بلند کردن شیء

قوانین ایمنی مربوط به ستون فقرات را فراموش نکنید: بار، شش‌ها، میله‌ها، زانوها و انحنای زیاد ستون فقرات. باز هم تأکید می‌کنیم که کمر خود را راست نگه دارید.

حمل شیء

شیء را در نزدیکی بدن خود نگه دارید و جلوی پای خود را نگاه کنید و در هنگام عبور از پله‌ها مراقبت بیشتری به خرج دهید. بدن خود را پیچ ندهید، برای تغییر جهت از تغییر وضعیت پاهای خود استفاده کنید.

زمین گذاشتن شیء

زانوها را برای قرار دادن شیء روی زمین خم کنید و مراقب باشید انگشتان دست و پای‌تان زیر شیء نمانند. اول شیء را روی زمین قرار دهید، سپس آن را به مکان خود هل دهید و اجازه ندهید ماهیچه‌های بدن‌تان بیش از اندازه کشیده شوند.


حمل بار آسان شیء ,حمل ,سنگین ,اشیای ,اشیاء ,ایمن ,بلند کردن ,و حمل ,خود را ,اشیای سنگین ,کردن و ,کردن اشیای سنگین ,اشیای سنگین استفادهمنبع

مراحل پایه‌ای بلند کردن و حمل ایمن اشیاء

تکنیک‌های بلند کردن و حمل ایمن اشیاء

۷ نکته مهم در زمان بسته بندی برای اطمینان از جابجایی ایمن

نکاتی برای جلوگیری از وارد آمدن صدمات به کمر

چرا باید اجسام سنگین را با دستان و پاهای خود بلند کنید

محافظت از کمر با روش‌های ایمن بلند کردن اشیاء

نکات مثبت در هنگام بلند کردن بار

مشخصات

آخرین جستجو ها

بهترین سایت انجام پروژه های شبیه ساری هر چی که بخوای كدآهنگ پيشواز ايرانسل یو پی اس آنلاین هر چی که بخوای مستر بزرگ منش